Atenție, se oprește apa, în Constanța și Medgidia!

2309
Atenție, se oprește apa, în Constanța și Medgidia! - atentieseopresteapa-1416151120.jpg

Articole de la același autor

O parte din locuitorii municipiului Constanța și ai orașului Medgidia nu vor avea apă rece, mâine, timp de câteva ore. Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta de 400 mm de alimentare cu apă din Medgidia, în zona Parc Intim, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile marți, 18 noiembrie, în intervalul 8 - 18. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din cartierul Nord din orașul Medgidia.


Tot marți, 18 noiembrie, pentru executarea unor lucrări de reparații la conducta cu diametrul de 200 mm, de pe strada Cuza Vodă din Constanța, S.C. RAJA S.A. oprește furnizarea apei potabile în intervalul 8,30 - 17,00. Vor fi afectați con-sumatorii de pe strada Cuza Vodă, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu Ștefan Mihăileanu și Mihai Viteazu, și abo-nații de pe strada George Enescu între intersecțiile cu b-dul Ferdinand și Ștefan cel Mare.


"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți con-sumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada în-treruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 16 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție! Se oprește apa la Medgidia!
Pagina a fost generata in 0.5482 secunde