Atenție, se oprește apa în Constanța!

268
1
Atenție, se oprește apa în Constanța! - atentieapacta-1417536145.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii din zona de nord-vest a municipiului sunt lipsiți de apă rece astăzi, pentru aproape opt ore.


Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a unui tronson din conducta de alimentare cu apă cu diametrul de 300 mm, din Constanța, de pe strada Dispensarului colț cu bulevardul Aurel Vlaicu, S.C. RAJA S.A. întrerupe furnizarea apei potabile, astăzi de dimineață, de la ora 8,00 și până la ora 16,00. Sunt afectați consumatorii din zonele Baza Nautică, Sat Vacanță - Hotel Dobrogea și abonații cuprinși în perimetrul delimitat de Str. Dispensarului - b-dul Aurel Vlaicu - b-dul Alexandru Lăpușneanu - str. Dispensarului, dar și cei de la blocurile alimentate prin punctul termic numărul 142. De asemenea, consumatorii de pe Aleea Umbrei, alimentați prin punctul termic 140 vor avea apă cu presiuni scăzute.


"Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că S.C. RAJA S.A. Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.




Comentează știrea

Munca la domiciliu
3 decembrie 2014
Munca la domiciliu

Cautam Operatori calculator pentru publicare anunturi. Cautam oameni foarte hotarati si foarte seriosi care vor sa aiba un castig garantat, cu o munca interesanta si foarte usoara de numai 3 ore pe zi! Cerinte: - cunostinte minime PC - necesar calculator cu conexiune internet, rabdare,seriozitate. Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Veti trece mai intai prin instruire, apoi cine doreste, incepe sa lucreze. Castiguri 300 de dolari lunar! Solicitati detalii trimitand "info" la adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7116 secunde