Atenție, se oprește apa în cartierul Coiciu din Constanța!

114
Atenție, se oprește apa în cartierul Coiciu din Constanța! - atentieapacoiciu1-1417795766.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care locuiesc în cartierul Coiciu vor fi lipsiți de apă rece, luni, timp de aproape zece ore. Întreruperea este cauzată de lucrări de înlocuire a unui segment din magistrala de alimentare cu apă, de pe strada Răsuri din Constanța, magistrală ce asigură alimentarea cu apă a întregului cartier Coiciu. 


"Conducta, cu o vechime de peste 60 ani, a fost înlocuită pe o lungime de aproape 200 metri, investiția, în valoare de apro-ximativ 500.000 lei, fiind suportată integral din fonduri proprii SC RAJA SA. Pentru finalizarea acestei lucrări, echipele RAJA au lucrat non-stop, iar luni, 8 decembrie, noul tronson va fi pus în funcțiune", a explicat purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 


Pentru realizarea lucrărilor de racordare a noii conducte montate pe strada Răsuri, la sistemul centralizat de distribuție apă, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile luni, 8 decembrie, în intervalul 8,30 - 18,00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile toți consumatorii din cartierul Coiciu. 


"Ne cerem scuze față de abonații afectați de aceste lucrări și îi asigurăm că SC RAJA SA Constanța va face tot ce este necesar pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile într-un timp cât mai scurt. Totodată, rugăm toți consumatorii din cartierul Coiciu să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", mai precizează reprezentantul RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 03 Decembrie 2014
Stire din Social : Atenție, se oprește apa în Constanța!
Pagina a fost generata in 0.5411 secunde