Atenție, se circulă cu greu pe strada Adamclisi din Constanța! Se lucrează la o conductă de apă

113
Atenție, se circulă cu greu pe strada Adamclisi din Constanța! Se lucrează la o conductă de apă - avarielucrariraja6-1498123193.jpg

Articole de la același autor

Pentru remedierea unei avarii survenite astăzi de dimineață la rețeaua de alimentare cu apă de pe strada Adamclisi, din municipiul Constanța, echipele RAJA au solicitat restricționarea traficului auto în zonă, pe o bandă de circulație, pe sensul de mers dinspre strada Soveja către Brotăcei, pe o distanță de aproximativ 40 de metri.


Pentru efectuarea reparației, zona menționata a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar, pentru fluidizarea traficului, a fost anunțată și Poliția Locală.


"Ne cerem scuze participanților la trafic din zona respectivă și le dăm asigurări că echipele RAJA Constanța vor face tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt", explică reprezentanții RAJA. Potrivit acestora, abonații deserviți nu sunt afectați de această lucrare, întrucât echipele de intervenție încearcă să efectueze reparațiile cu conducta sub presiune.






Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3338 secunde