Atenție, la noapte se oprește apa rece în Constanța!

564
1
Consumatorii care locuiesc în zona de nord a municipiului, inclusiv stațiunea Mamaia, nu vor avea apă rece la robinete, marți noaptea și miercuri, o jumătate de zi. 


Pentru executarea unor lucrări de înlocuire a conductei magistrale de distribuție apă, cu diametrul de 800 mm de pe bulevardul Aurel Vlaicu, din municipiul Constanța, pe porțiunea dintre restaurantul Portofino și OMV, RAJA Constanța întrerupe furnizarea apei în această noapte, de la ora 23.00, până miercuri, 21 iunie, în jurul orei 14. 


Sunt afectați de lipsa apei consumatorii din perimetrul delimitat de străzile/bulevardele Aurel Vlaicu, Suceava, Alexandru Lăpușneanu, Cișmelei, Dispensarului, Aurel Vlaicu și punctele termice 140 și 142. De asemenea, vor fi lipsiți de apă consumatorii de pe bulevardul Aurel Vlaicu, porțiunea cuprinsă între bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Tomis, inclusiv străzile adiacente - Diamantului, Smaraldului, Opalului, Perlei, cei de pe aleea Hortensiei și punctul termic nr. 45, de pe aleea Universității și străzile adiacente - Jadului, Granatului, Aviator Șerbănescu, Satul de Vacanță, complexul Dobrogea, Mamaia Nord, Mamaia Sat, cartierul Depozit 10, zona Tabăra de Copii Năvodari, Unitatea Militară - Bateria de Coastă, ecluza Năvodari și stația de pompare Năvodari. 


Vor avea apă cu presiuni reduse consumatorii din stațiunea Mamaia, cartierul Faleză Nord și cartierul Tomis III. 


"Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", precizează purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 


Comentează știrea

jale
20 iunie 2017
JALE

Pai Lapuneanu tine de la Hotel Oxford pana la Gra pai daca pe Lapusneanu nu este apa rece cum cei din Tomis 3 au apa rece cu presiune redusa. Cam incalcit anuntul cum nu au apa cei intre Tomi si Lapuneanu pai atuunci de ce nu ati spus punctele care nu au apa ...limba romana e grele muica

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4231 secunde