Asociațiile de proprietari se reclamă unele pe altele

265

Articole de la același autor

Președintele Uniunii Asociațiilor de Proprietari Constanța (UAPC), Florica Ganea susține că la ora actuală avem în întreg județul în jur de 1.900 de asociații, însă doar 700 sunt afiliate la ei. Din păcate, de foarte multe ori, locatarii vin să reclame la UAPC conducerile asociațiilor, pe administrator sau mai rău, aceștia se reclamă unii pe alții. 


"Noi le-am spus mereu că problemele trebuie soluționate în interiorul asociațiilor și că UAPC nu are autoritatea de a interveni în interiorul acestora. Opiniile și soluțiile oferite în unele cazuri nu au fost mereu pe placul petenților, motiv pentru care unii dintre ei au exercitat presiuni auspra asociațiilor de a se retrage din uniune. În acest sens, considerăm că atât UAPC, cât și asociațiile afiliate trebuie să facă mai mult în a prezenta proprietarilor ce poate face Uniunea pentru asociațiile de proprietari și că serviciile efectuate se referă la acele asociații în ansamblul lor și nu la fiecare proprietar, întrucât nu avem competențe de a interveni în interiorul lor, contactele cu proprietarii fiind până la nivelul de consultații", ne-a declarat Ganea. 


În cele din urmă, a menționat aceasta, reprezentanții UAPC au concluzionat că oamenii nu cunosc legislația, nu se implică în problemele asociației și mai ales nu cunosc autoritatea organelor alese la asociații, plus că ei confundă deseori responsabilitățile administratorilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Aprilie 2014
Stire din Cetățenești : Cine e șeful asociației
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Economie : Coșmarul din Poarta 6
Luni, 03 Decembrie 2012
Stire din Cetățenești : Colțul constănțeanului supărat
Pagina a fost generata in 0.6489 secunde