Asociațiile cu datorii la RAJA, amenințate cu debranșarea

160
Asociațiile cu datorii la RAJA, amenințate cu debranșarea - nomoney-1416840863.jpg

Articole recomandate

Măsura cea mai eficientă pentru recuperarea debitelor de la abonații rău-platnici este debranșarea de la sistemul de alimentare cu apă potabilă. În urma primirii avizelor de debranșare, majoritatea datornicilor, în doar câteva zile, își achită cea mai mare parte a restanțelor. În aceste condiții, săptămânal sunt avizați sute de abonați cu restanțe, indiferent de statutul juridic al acestora. 


Pentru perioada 25 – 28 noiembrie 2014, 43 asociații de proprietari din Năvodari, Mihail Kogălniceanu și Constanța sunt avizate pentru debranșare din cauza datoriilor de peste 255.000 lei către S.C. RAJA S.A. Datornicii pot rămâne fără apă potabilă dacă în termen de cinci zile de la avizare nu și-au achitat restanțele. Pentru a evita debranșarea, proprietarii de apartamente din cadrul asociațiilor avizate pot încheia convențiile de facturare individuală. 
 

Este vorba despre 30 de asociații din orașul Năvodari, patru asociații din localitatea Mihail Kogălniceanu și nouă asociații din municipiul Constanța.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 22 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție, se oprește apa în Cumpăna!
Miercuri, 19 Noiembrie 2014
Stire din Social : Atenție se oprește apa în Techirghiol!
Pagina a fost generata in 0.4262 secunde