De astăzi, la Constanța

Asistență medicală și apă gratuită la punctele de distribuție a pachetelor alimentare

323
1
Asistență medicală  și apă gratuită  la punctele de distribuție  a pachetelor alimentare - pachetealimentare-1439125378.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până vineri, reprezentanții Primăriei Constanța distribuie pachete cu alimente persoanelor cu pensii mai mici de 1.000 lei, persoanelor cu vârste peste 60 de ani, care nu realizează venituri, persoanelor cu handicap și persoanelor beneficiare de venit minim garantat.

Acestea pot fi ridicate de către beneficiari din nouă centre: strada Răscoala din 1907 - Piața Unirii, strada Eliberării nr. 8, bl. I - la Clubul Pensionarilor, strada Cișmelei nr. 16 - la Clubul Pensionarilor, zona Tomis II - bulevardul Tomis

nr. 211, bloc TS6B la Clubul Pensionarilor, Piața CET, bulevardul 1 Mai Vechi (Poarta 6 ) - la Clubul Pensionarilor, strada Dezrobirii nr. 123, bl. IS - la Clubul Pensionarilor, Șoseaua Mangaliei nr. 86 - la Clubul Pensionarilor și strada Duiliu Zamfirescu nr. 4 - la Clubul Pensionarilor.

Având în vedere temperaturile ridicate, în apropierea punctelor de distribuție vor fi amplasate pavilioane în care vor activa voluntari ai Filialei Crucea Roșie Constanța, pentru asistență medicală și angajați ai RAJA, care vor oferi apă proaspătă. De asemenea, programul de distribuție a fost modificat. Pachetele pot fi ridicate de la ora 5 dimineața și până la ora 11.

"Rugăm persoanele care prezintă afecțiuni cardio-vasculare, tensiune mare sau care suportă mai greu temperaturile ridicate din această perioadă să desemneze persoane care să ridice pachetele cu alimente pe baza actelor necesare. De asemenea, persoanele cu probleme majore de sănătate, nedeplasabile pot contacta Direcția de Asistență Persoane Vârstnice și Nevoiașe la adresa de e-mail: [email protected] pentru a evita expunerea la soare", precizează purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Liviu Tramudana.

Un pachet conține un pui, un kilogram de zahăr, un kilogram de făină, un litru ulei și un kilogram de mălai. 

Comentează știrea

ath
10 august 2015
Ce invata omul in cimitir ?

Pe un altar funerar din sec. III ,expus in apropierea Muzeului de Arheologie Constanta sta scris in piatra urmatorul text: "Noroc bun ! Perfectissimului si patronului metropolei Tomis,Aurelius....SFATUL si POPORUL.... (au ridicat acest monument)". Retinem formularea "SFATUL si POPORUL". De unde se intelege ca monumentul a fost ridicat de SFAT(un fel de raionala de partid la greci ) si din banii POPORULUI.Dupa aproape 2000 de ani ,pe o placa din tabla murdara,agatata la vedere pe fatada unei scoli(B-dul. 1Mai) sta scris ceva de genul asta: "Scoala reabilitata cu fonduri europene... consiliul local al municipiului constanta (marunt)-PRIMAR RADU STEFAN MAZARE (mare ,vizibil)" . Daca citim in fuga, tragem concluzia ca scoala a fost reabilitata de sfat (corect !) si din banii domnului PRIMAR RADU STEFAN MAZARE (fals !).Acum cititi ce scrie pe pungile cu alimente in imaginea de mai sus:consiliul local al municipiului constanta(cu litere mici)-PRIMAR RADU STEFAN MAZARE(mare ,vizibil). Corect ? Am gresit ceva ? POPORUL care a platit aceste ajutoare sociale a disparut din text. Democratia s-a nascut la Atena,a poposit un timp in cetatea Tomisului(acum 2000 de ani) si avea sa-si gaseasca sfarsitul in Constanta mileniului III. Amin ! Unii afirma ca Romania se afla cu 50-100 de ani in urma tarilor dezvoltate.Fals ! Eu am demonstrat ca suntem cu zeci-sute de ani in urma Greciei antice,undeva prin Babilon.Asta am invatat in cimitir. Distribuirea de ajutoare sociale,de alimente se poate face si in liniste,intr-un mod civilizat,acordand grija cuvenita batranilor dar si oamenilor in general.Exista solutii:tichete,carnete,magazine speciale,...etc.Eu nu sunt platit sa gandesc in locul primarului.Nu se doreste.Primaria are nevoie de spectacol,de circ,omul trebuie umilit,alergat si obosit.Individul trebuie sa stea la usa Primariei ca sa vada de unde-i vine papica.In plus,sarmanii primesc apa minerala. De unde ? De la raionala de partid,bineinteles.Mai Fagadaule,mă lași cu apa ta minerala ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5154 secunde