ARPIA, la ceas aniversar. 90 de ani de la apariție

256
ARPIA, la ceas aniversar. 90 de ani de la apariție - avionx4u6fz8yap-1490974915.jpg

Articole de la același autor

Aviatorii militari în rezervă au aniversat, vineri, la Cerul Militar Național, împlinirea a 90 de ani de la apariția primei asociații - Asociația Română pentru Propaganda Aviației. 


În prezent, Asociația Română pentru Propaganda și Istoria Aeronauticii (ARPIA), reînființată în 1990, este cea care continuă activitatea și obiectivele primei organizații, apărută în 1927.


La eveniment, care a reunit numeroși participanți, a fost trecut în revistă momentul înființării primei asociații, în 1927, evoluția ei, preluarea acesteia de către cei care în prezent îi continuă tradițiile, dar și istoria acestei organizații.


Totodată, s-a discutat despre obiectivele, relațiile, promovarea contribuției române la afirmarea aviației europene și mondiale, a forțelor aeriene, a aviației române, dar și despre acțiunile de parteneriat în plan internațional.


Pentru anul 2017, ARPIA are o agendă destul de bogată, plină de evenimente culturale, sportive, asociative și de natură națională, care marchează relațiile cu aviația militară, cu aviația civilă și cu parteneri din Europa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : O catapultare istorică. "Salt" din MIG-23
Pagina a fost generata in 1.8382 secunde