Apă de cea mai bună calitate pentru locuitorii din Cernavodă. RAJA inaugurează o nouă stație de epurare

246
Apă de cea mai bună calitate pentru locuitorii din Cernavodă. RAJA inaugurează o nouă stație de epurare - rajaaparobinetfotoadi4-1463066206.jpg

Articole de la același autor

Cetățenii orașului Cernavodă vor beneficia, începând de astăzi, de apă potabilă de cea mai bună calitate. RAJA inaugurează o nouă stație de pompare care va deservi locuitorii din Cernavodă. Stația este situată la ieșirea din satul Ștefan cel Mare, în comuna Saligny.

"De la demararea la nivel național a Programului Opera-țional Sectorial MEDIU, SC RAJA SA s-a implicat în mod semnificativ în absorbția fondurilor europene, prin derularea de proiecte care să asigure îmbunătățirea standardelor de viață ale populației și de protecție a mediului", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea.

Printre investițiile derulate se regăsește și Contractul CL24 - Stație de pompare nouă, extindere aducțiune și rețea de canalizare și bazin de egalizare nou - orașul Cernavodă.

"În cadrul acestui proiect, a fost realizată o conductă de alimentare cu apă potabilă a zonei din sursele de subteran din Medgidia, conductă ce are o lungime de peste

20 kilometri. Prin această investiție, cetățenii orașului Cernavodă beneficiază de apă de cea mai bună calitate, extrasă din surse de subteran, de la o adâncime de peste 200 metri. Pe lângă conducta de aducțiune de la Medgidia, la nivelul sistemului de alimentare cu apă a fost construit și un bazin de înmagazinare, cu capacitatea de 1.000 metri cubi, ce va asigura continuitatea serviciului în cazul apariției unor avarii. Programul a cuprins și extinderea sistemului de canalizare pe o lungime de peste cinci kilometri", a explicat reprezentantul RAJA. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5509 secunde