Anunț de la RAJA. Vezi aici unde se oprește apa rece miercuri noapte

183
Anunț de la RAJA. Vezi aici unde se oprește apa rece miercuri noapte - apa-1479129362.jpg

Articole de la același autor

Pentru executarea lucrărilor de înlocuire a unui tronson din conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 600 mm, de la Stația de pompare Cota 20 Ovidiu, S.C. RAJA S.A. este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, pe conducta magistrală de 1.000 mm, ce pleacă de la stația de pompare și tratare Palas, timp de 15 ore, începând de marți seară, 16 noiembrie, de la ora 21,00, până joi, 17 noiembrie, la ora 12,00.


Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din zona Real de pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, cei din zona Târgului de legume și fructe de pe varianta înspre localitatea Poiana, cartierul Tineretului din orașul Ovidiu, localitățile Lumina și Corbu, orașul Năvodari, mai puțin zona de est a localității și zona industrială Midia.


"Pe perioada executării lucrărilor, S.C. RAJA S.A. va efectua manevrele de vane necesare pentru a asigura alimentarea cu apă la o parte din abonații din orașul Năvodari, prin conducta de siguranță de 600 mm. Astfel, se va realiza furnizarea apei potabile cu presiuni scăzute pentru abonații din partea de est a orașului, străzile: Recoltei, Liniștii, Macului, Apusului, Prelungirea Recoltei și Eternității", explică purtătorul de cuvânt al RAJA, Irina Oprea. 


Pe lângă lucrările de înlocuire a tronsonului din conducta magistrală, pentru sectorizarea sistemului din zonă, echipele de intervenție vor monta și douăa vane principale. "Ne cerem scuze față de abonații afectați și îi asigurăm că echipele care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toți consumatorii afectați de această oprire să-și asigure rezerva minimă de apă pentru consum și uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei", mai spun reprezentanții RAJA.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4672 secunde