ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța

209
ANM. Cum va fi vremea mâine, la Constanța - parcaredobrilaeugeniu2-1430843773.jpg

Articole de la același autor

Mâine, valorile termice vor continua să crească ușor în cea mai mare parte a țării și vor caracteriza o vreme caldă, chiar deosebit de caldă pentru prima decadă a lunii mai în regiunile intracarpatice.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 33 de grade, mai scăzute pe litoral unde vor fi în jur de 17 grade, iar minimele termice se vor situa între 10 și 18 grade. În cursul zilei cerul va fi variabil și doar izolat se vor semnala ploi de scurtă durată, în special în zonele de munte. Spre seară și noaptea, instabilitatea atmosferică se va accentua treptat, îndeosebi în vestul, centrul și nordul țării, precum și la munte. Vor fi înnorări, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil cu aspect de vijelie în Banat, Crișana, Maramureș, Transilvania, Oltenia, nordul Moldovei și izolat în celelalte regiuni. Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp și va cădea grindină.

La Constanța, cerul va fi parțial înnorat și vântul va sufla moderat, dinspre sud-est. Maxima termică va atinge 20 de grade. La noapte, va fi mai mult senin și vântul se va domoli. Termometrele vor indica minimum 11 grade.

Joi, va ploua, mai ales în cursul dimineții, după care este posibil să zărim din nou câteva raze de soare. Precipitațiile vor continua însă în cursul nopții, dar și în timpul zilei de vineri. Totuși, valorile termice se mențin ridicate, fiind cuprinse între 11 și 20 de grade. În week-end, va fi mai mult însorit și cald.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4047 secunde