ANM. Cum va fi vremea în week-end, la Constanța

94
ANM. Cum va fi vremea în week-end, la Constanța - bulevardulalexandrulapusneanu69-1409330897.jpg

Articole de la același autor

În week-end, vremea se menține frumoasă și se va încălzi ușor, devenind normală din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări noapte în vestul și nord-vestul țării. Vântul va sufla slab și moderat.
Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 de grade în estul Transilvaniei și 29 de grade, pe arii restrânse în Moldova, sudul Olteniei și al Munteniei. Temperaturile minime se vor încadra între 9 și 15 grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali spre 4 grade, dar și mai ridicate pe litoral și în Dealurile de Vest până în jurul valorii de 18 grade. În zonele joase, mai ales din centrul țării, dimineața și noaptea izolat va fi ceață.
Sâmbătă, la Constanța, cerul va fi senin, vântul va sufla slab, dinspre nord-est, iar maxima termică va atinge 25 de grade Celsius. Peste noapte, va fi în continuare senin și va adia doar o briză ușoară. Termometrele vor indica minimum 14 grade. 
Duminică, se mai încălzește puțin, până pe la 26 de grade, dar și vântul se mai intensifică. Noaptea, va fi din nou destul de răcoare, mercurul coborând până la 14 grade Celsius. De luni va fi la fel și chiar mai cald, așa că vă puteți prelungi vacanța, doar miercuri sunt așteptate ceva averse de ploaie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 August 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5422 secunde