ANM. Cum va fi vremea în duminica de Florii, la Constanța

143
ANM. Cum va fi vremea în duminica de Florii, la Constanța - vremea1-1397229866.jpg

Articole de la același autor

În week-end, în estul, centrul și sudul țării, vremea se va menține ușor mai rece decât ar fi normal pentru această dată, cerul va fi mai mult noros și, îndeosebi în cursul zilei, pe arii relativ extinse va ploua. În restul teritoriului, valorile termice vor fi în jurul mediilor climatologice specifice acestei perioade, înnorările vor fi temporare și doar izolat va ploua slab, în prima parte a intervalului. În zona montană, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare.


Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vestul și sudul Olteniei, în nordul Moldovei și pe crestele munților. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nordul Moldovei și 16 grade în Banat, Crișana și Maramureș. Temperaturile minime se vor încadra între 1 grad în depresiuni și 8 grade pe litoral.


Sâmbătă, la Constanța, cerul va fi variabil. Dacă în cursul dimineții vom avea puțin soare, spre după-amiază se va înnora treptat și sunt așteptate averse de ploaie. Vântul va sufla moderat, dinspre sud, iar maxima termică va atinge 15 grade Celsius. Peste noapte, va fi parțial înnorat și precipitațiile vor înceta.
 
Duminică, de Florii, însă aversele se vor relua. Vântul se va mai domoli, însă, și își va schimba direcția, dinspre vest. Valorile termice se vor încadra între 6 și 15 grade. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea mâine, la Constanța
Miercuri, 09 Aprilie 2014
Stire din Social : Cum va fi vremea astăzi, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.6604 secunde