ANM. Află cum va fi vremea în următoarele două săptămâni la CONSTANȚA

351
ANM. Află cum va fi vremea în următoarele două săptămâni la CONSTANȚA - ploaievremeploioasa1351527387-1370348625.jpg

Articole de la același autor

Valorile termice vor continua să fie oscilante în următoarele două săptămâni, iar potrivit prognozei valabilă pentru intervalul 3-16 iunie 2013, în majoritatea zonelor țării, temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 26 de grade Celsius. Primele zile ale lunii iunie vor fi caracterizate de o vreme mai răcoroasă decât în mod normal pentru această perioadă, iar ploile, sub formă de averse, se vor semnala în tot intervalul de prognoză, în majoritatea zonelor țării.




În zona Dobrogei, regimul termic diurn se va menține relativ constant în prima săptămână a intervalului de prognoză, când valorile temperaturilor maxime vor fi, în medie, de aproximativ 23 de grade, iar ale minimelor nocturne de 14 - 15 grade. Între 9 și 12 iunie, o ușoară încălzire va determina o creștere cu aproximativ două grade Celsius a temperaturii aerului, care se va menține la valori de 25 de grade ziua și 16 - 17 grade noaptea, până la sfârșitul perioadei de prognoză. 


Vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice, pe tot parcursul intervalului de prognoză, dar acestea se vor semnala pe arii mai extinse între 6 și 8 iunie, când izolat se pot înregistra cantități de apă mai importante. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5666 secunde