Angajați accidentați la locurile de muncă

227
Angajați accidentați  la locurile  de muncă - accidentmunca-1490800464.jpg

Articole de la același autor

Alți trei constănțeni au intrat în incapacitate de muncă săptămâna aceasta după ce au suferit diferite accidente la societățile la care își desfășoară activitatea. În timp ce aștepta microbuzul pentru a se deplasa la locul de muncă, lui Sorin B., de profesie manipulant mărfuri, i s-a făcut rău și a căzut. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență pentru acordarea îngrijirilor medicale.

La fel s-a întâmplat și în cazul lui Emin S., un mașinist în vârstă de 56 de ani, lucrătorului făcându-i-se rău la locul de muncă. Ultimul accident a implicat o femeie care a căzut la același nivel, suferind o fractură la piciorul drept.

Accidentele se află în curs de cercetare de către comisiile numite de către angajatori. După finalizarea cercetărilor, dosarele de cercetare întocmite vor fi înaintate pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă, care va analiza dosarele, le va aviza sau în cazul în care se constată că cercetările nu au fost efectuate corespunzător, vor fi dispuse în scris măsuri pentru refa-cerea proceselor verbale de cercetare și/sau completarea dosarelor, după caz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Martie 2017
Stire din Social : Lăcătuș accidentat la locul de muncă
Pagina a fost generata in 0.4492 secunde