ANAF anunță controale aspre din 1 iulie. Cine tremură

273
1
ANAF anunță controale aspre din 1 iulie. Cine tremură - anaf-1498662893.jpg

Articole recomandate

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) începe din 1 iulie controale ample la comercianții de pe Litoralul Mării Negre.


Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va demara, de la 1 iulie, acțiuni de control pe litoral, în vederea combaterii evaziunii fiscale, potrivit unui comunicat de presă al instituției.

ANAF precizează în comunicatul de presă: "În contextul deschiderii sezonului estival și intensificării activităților economice pe fondul creșterii consumului de bunuri și servicii, începând cu data de 1 iulie, ANAF prin DGAF, va demara acțiuni de control pe Litoral, în vederea identificării fenomenelor circumscrise evaziunii fiscale, respectiv neconformării la declararea și plata obligațiilor fiscale. ANAF avertizează operatorii economici care iși desfășoară activitatea pe Litoral să se doteze cu aparate electronice de marcat fiscale și să elibereze bonuri fiscale pentru serviciile prestate și/sau bunurile vândute".

De asemenea, instituția îi roagă pe turiști să solicite bonul fiscal pentru fiecare serviciu/bun achiziționat.



Comentează știrea

Cineva
28 iunie 2017
F bine..

Cauta machedonii la restaurante,cum platesc muncitorii la negru si ce mancare expirata au in restaurant..cauta-i sa vezi daca dau bonuri foscale si veti vedea evaziune de ordinul milioanelor la unii de vor sa se imbogateasca peste noapte.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6577 secunde