Americanii fac curățenie pe plaja din Mamaia

215
Americanii fac curățenie pe plaja din Mamaia - actiuneecologizareparctabacarier-1443106497.jpg

Articole de la același autor

După un sezon turistic bogat, plaja din Mamaia are nevoie de o curățenie generală. Primii care au inițiat o astfel de acțiune sunt reprezentanții Ambasadei Statelor Unite ale Americii la București și Liga Navală a Statelor Unite - Consiliul din România.

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 26 septembrie, și este prilejuit de sărbătorirea Zilei Internaționale de Curățare a Plajelor. Activitatea este sprijinită de partenerii Ligii Navale a SUA: SC RAJA SA și Grup Servicii Petroliere, precum și de contingentul Black Sea Rotational Force de la Baza Mihail Kogălniceanu.

Adjunctul șefului misiunii diplomatice a SUA la București, Dean Thompson, va participa la eveniment alături de peste 300 de voluntari, locuitori și reprezentanți ai autorităților din Constanța, sportivi consacrați ai Constanței, elevi de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" și de la Clubul Sportiv Farul Constanța, reprezentanți ai forțelor armate americane și române, precum și angajați ai Ambasadei SUA.

Punctul de întâlnire este la Stația de Pompare RAJA din Mamaia, în zona Secției de Poliție din stațiune, sâmbătă dimineață, la ora 10. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5125 secunde