Amenzi usturătoare pentru munca la negru

281
1
Amenzi usturătoare pentru munca la negru - amenzi-1499269708.jpg

Articole de la același autor

Reprezentanții Inspectoratului Teritorial de Muncă au verificat, luna trecută, sute de agenți economici, pe care i-au amendat cu suma de peste 300.000 lei. 


În plus, în luna iunie, au fost depistați 15 angajatori care practicau munca nedeclarată, cu un număr de 38 persoane care nu aveau încheiate contracte individuale de muncă sau pentru care contractul individual de muncă nu era transmis în Revisal. 


Neconformitățile depistate fac referire la nerespectarea prevederilor legale privind evidența orelor de lucru prestate de salariați, nerespectarea prevederilor privind acordarea drepturilor salariale restante, precum și încălcarea prevederilor legale privind munca suplimentară și munca de noapte.


Comentează știrea

unu'
6 iulie 2017
ITM

poate trece ITM ul si Inspectia de stat in constructii si pe strada avram iancu nr 51 ( fostul unix,nedora) unde se construieste un imobil fara autorizatie de constructie, cu dosar penal, samd...numai a oameni cu contract de munca nu semana muncitorii, in tricou si slapi, calare pe stalpi ... era canicula, tot anuntau la tv ca se intrerupe munca, cu amenda in caz de incalcare, astia saracii tot sus erau...asa e la privat, itm era ocupat, cum sa vada ei...politia locala? cine ii vede ?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5018 secunde