Alianța Medicilor salută eforturile DNA de extirpare a marii corupții din sănătate

141
Alianța Medicilor salută eforturile DNA de extirpare a marii corupții din sănătate - aliantamedicilor-1440764865.jpg

Articole de la același autor

Alianța Medicilor a luat act astăzi de dimineață de reținerea de către DNA a unui director din cadrul Ministerului Sănătății care, în biroul din incinta ministerului, ar fi primit mită. Aceasta acțiune vine după ce, pe data de 26 august, DNA l-a reținut în flagrant pe managerul Spitalului de Urgență din Ploiești în timp ce și acesta ar fi primit mită.

"Alianța Medicilor salută eforturile conjugate ale celor care luptă pentru eradicarea corupției din sănătate în toate formele ei și se alătură lor deoarece numai așa se poate face modernizarea sistemului medical", a spus dr. Letiția Coriu, din partea Alianței Medicilor.

Aceste două cazuri confirmă poziția Alianței Medicilor care a spus că exista foarte multă risipă în sistemul medical, iar dacă bugetul sănătății ar fi bine administrat ar exista bani atât pentru salariile medicilor cât și pentru modernizări în spitale, astfel încât pacienții să aibă parte de un act medical de calitate. "Eliminarea corupției și risipei din sistemul medical va contribui din plin la revitalizarea acestui sector și la construirea unui corp medical integru și profesionist", a concluzionat dr. Coriu.

Alianța Medicilor s-a născut în urma unei revolte spontane a medicilor pe Facebook care doreau salarii decente și modernizarea sistemului medical.

Scopul principal al Alianței Medicilor este de a coaliza atât cadre medicale, cât și pacienți pentru a susține modernizarea sistemului de sănătate din România, astfel încât pacienții să se bucure de servicii de cea mai bună calitate, iar medicii de condiții optime și să își poată desfășura activitatea performant, în folosul pacienților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4427 secunde