ALERTĂ METEO: Ninsori la munte, ploi și vijelii în majoritatea regiunilor. Nici Dobrogea nu scapă!

1638
ALERTĂ METEO: Ninsori la munte, ploi și vijelii în majoritatea regiunilor. Nici Dobrogea nu scapă! - ploaiebulevardullapusneanuinunda-1506157350.jpg

Articole recomandate

Meteorologii au emis, sâmbătă, o nouă informare de vreme rea, cu ploi și intensificări ale vântului în mare parte a țării, până la ora 23.00. La munte, se vor înregistra lapoviță și ninsoare.

Informarea meteorologică emisă de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) este valabilă sâmbătă, între orele 10.00-23.00, interval în care vor fi ploi și intensificări ale vântului.

Astfel, potrivit ANM, în zonele de munte, în Transilvania, Maramureș, Crișana și Banat și pe arii restrânse în Moldova și Dobrogea va ploua, iar cantitățile de apă pot depăși 20-25 de litri pe metru pătrat și, izolat, 30 de litri pe metru pătrat.

De asemenea, la munte la peste 2000 de metri altitudine, se vor înregistra lapoviță și ninsoare.

Vântul va avea intensificări temporare cu viteze de 45 - 55 kilometri la oră în vestul și în sud-vestul țării, dar, izolat, și în restul țării, iar pe creste rafalele vor depăși 65 -70 kilometri la oră.

Conform meteorologilor, vremea va fi rece pentru această perioadă în toată țara, dar mai ales în regiunile intracarpatice, unde valorile maxime ale temperaturii aerului se vor situa, în general, între 14 și 18 grade.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.6715 secunde