ALERTĂ ALIMENTARĂ! O FAIMOASĂ ÎNGHEȚATĂ ÎNDRĂGITĂ DE COPII, RETRASĂ DIN MAGAZINE

4838
ALERTĂ ALIMENTARĂ! O FAIMOASĂ ÎNGHEȚATĂ ÎNDRĂGITĂ DE COPII, RETRASĂ DIN MAGAZINE - sam5496-1501051433.jpg

Articole de la același autor

Autoritatea Națională Sanitar-Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor a publicat un anunț de rechemare a unui sortiment de înghețată foarte îndrăgit de copii.


Este vorba despre un lot de înghețată pe băț tip banană Pirulo Jungly, de 45 de ml, produsă de Froneri Ice Cream Serbia. O parte a produsului ajuns pe piața din România este etichetat exclusive în limba greacă. "Froneri Ice Cream România retrage din piață produsul Pirulo Jungly 45 ml. Această acțiune este o măsură de precauție, deoarece produsul nu conține eticheta în limba română. Produsul conține următorii alergeni: lapte (din rețetă) și poate conșine ou, gluten, arahide și varietăți de nuci. Orice consummator cu alergie la ou, lapte, gluten, arahide și varietăți de nuci, care a cumpărat produsul cu numărul de lot specificat și fără etichetă în limba română, este rugat să nu consume produsul", se precizează în anunțul publicat de Froneri Ice România.


Reprezentanții producătorilor susțin că "produsul este sigur pentru consum, cu excepția persoanelor care au alergii la ou, lapte, gluten, arahide și varietăți de nuci". "Pentru a primi contravaloarea produsului, vă rugăm să păstrați eticheta produsului și să ne contactați la 0800863785, apel gratuit în orice rețea de telefonie", mai spun cei de la Froneri Ice România.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3255 secunde