Ajutați-o să audă pentru prima dată! Fetița unui preot constănțean are nevoie de voi

7031
3
Ajutați-o să audă pentru prima dată! Fetița unui preot constănțean are nevoie de voi - fetita-1500642628.jpg

Articole de la același autor

O fetiță în vârstă de 3 ani are mare nevoie de ajutorul dumneavoastră. Micuța nu poate să audă și nici să vorbească, din cauza unei probleme la nivelul urechii externe sau mixte care împiedică transportarea sunetului. Steliana suferă de hipoacuzie neurosenzorială bilaterală profundă, iar asta o împiedică să comunice cu cei din jur, iar în lipsa unor aparate speciale, integrarea ei în societate reprezintă o misiune imposibilă. 


Practic, fetița nu poate auzi sunete mai mici de 90 de decibeli, ceea ce reprezintă echivalentul unui claxon de camion. Hipoacuzia neurosenzorială severă poate să fie recuperată cu ajutorul protezelor auditive, sau cu un implant de ureche medie. Pentru asta însă este nevoie de cel puțin 3.500 de euro, în cel mai fericit caz, cel în care micuța și-ar recupera parțial auzul, cu ajutorul unor proteze. 


Întrucât statul român decontează doar 900 de lei și în condițiile în care tatăl fetiței, preotul constănțean Ciprian Viziteu nu dispune de banii necesari pentru tratamentul Stelianei, orice ajutor poate reprezenta un pas în plus pentru o nouă șansă la viață. Cei care o pot ajuta pe Steliana Viziteu o pot face donând la numărul de cont RO84RZBR0000060010459846.


Comentează știrea

Ionut
21 iulie 2017
Steliana

Ar trebui sa se autosesizeze consiliul local și factorii importanți ...orice ajutor va fi benefic dar intr-o societate atât de egoista rămâne speranța că totuși suntem creștini!

roman din Germania
21 iulie 2017
fetita unui preot

Dar de ce nu o ajuta biserica, ca doar bani are destui si e copil de preot?

Misu
22 iulie 2017
Statul sa deconteze

Platim atatia ani degeaba Cas si sanatate so camd avem o boala platim de ne rupem, la copiii ar trebui sa decinteze statul tot, sa le fie rusine guvernatilor care dau 6500 de chirie vara parlamentarilor care subt in vacanta, iarla copiii nu le deconteaza nimeni nimic!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1446 secunde