Actrița Ani Crețu trăiește o dramă după ce ȘI-A IMUNIZAT COPILUL: "Totul a scăpat de sub control după vaccin"

25248
3
Actrița Ani Crețu trăiește o dramă după ce ȘI-A IMUNIZAT COPILUL:

Articole recomandate

Ani Crețu face senzație în scenetele comice pe care le joacă, dar ascunde o dramă greu de imaginat de orice părinte. Ea a rămas însărcinată și l-a născut pe Adan. La un an, lucrurile au luat-o razna, iar de atunci, de mai bine de trei ani, viața artistei s-a dat peste cap.


Ani Crețu a povestit la emisiunea Refresh by Oana Turcu, de la Antena Stars, despre cum l-a influențat vaccinul ROR (rujeolic-urlian-rubeolic) pe primul ei copil după ce, spune ea, a ales greșit și l-a vaccinat când avea doar câteva luni.


"Totul a scăpat de sub control după un vaccin foarte controversat, din păcate, cel pentru rujeolă, rubeolă, oreion (ROR). Însă plecând de la ideea că mi-am dorit binele copilului necitind, i-am vrut binele, dar se pare că am ales greșit. Asta este. Eu nu cred că trebuiesc acuzați părinții care aleg să nu vaccineze sau să vaccineze. Aș fi vrut să fiu considerată o extremistă, numai să am copilul perfect sănătos", a povestit actrița la o emisiune tv.

"Îl hrăneam exclusiv în somn. Eu gătesc numai pentru Adan. Înainte găteam mult, nu mai am cum. Nu mai pot. Uneori nici nu mă mai culc, îi gătesc și plec și îi las mâncare, mă simt vinovată. Mănânc doar ce mănâncă el și în afara casei, nu trișez. El este victima alegerilor mele, nu învinovățesc pe nimeni. Eu nu m-am informat cum trebuie. Trebuia să citesc, să iau o decizie", a mai spus Ani Crețu, citată de libertatea.ro



Actrița povestește că fiul ei a început să aibă probleme de sănătate după ce i-a făcut vaccinul de un an și două luni. Îi scăzuse imunitatea, făcea viroze respiratorii, stomatite și probleme digestive care țineau cu lunile. Ajunsese chiar să slăbească 2 kg într-o săptămână. Disperată, Ani a alergat cu el pe la toți medicii, iar în urma analizelor a descoperit că micuțul a dezvoltat și o alergie la produsele lactate. "A trebuit să-i regândesc toată alimentația. Nu are voie gluten, soia lapte… îi cumpăr mâncare doar din magazinele naturiste, din piețe sau de la producători de încredere".

După ce a pățit, evident că pentru nimic în lume nu va mai lăsa pe cineva să se apropie cu seringa de fiul ei ca să-i mai facă vreun vaccin. Dacă legea va intra în vigoare, iar Adan nu va mai putea fi primit în colectivitate (grădiniță, școală), actrița din trupa "Vacanța Mare" amenință că va da statul român în judecată. 


Comentează știrea

Gigi
17 ianuarie 2017
Pe bune???

Asta e stire???????Mai oameni buni,voi sunteti ziaristi sau tzatze la piata??? Mergeti ma la vopsit vapoare la SNC si lasati scrisul ca va faceti de ras!

.....
17 ianuarie 2017
Vaccin

Niciodata nu s-a dovedit ca vaccinet impotriva rujeolei scade imunitatea. Cei ce spun contrariul sint ne documentati.alergia impotriva produselor lactate sau alte alergii nu au nici o legatura cu vaccinul. Ai citit citi copii au murit pina acum fiindca nu au fost vaccinati ? Vaccinurile protejeaza viata. Status med este sa gasesti un dietist bun .

Maria
18 ianuarie 2017
Absolut penibil!

Stirea asta a fost scrisa de catre un jurnalist? Este strigator la cer! A citit-o vreun editor inainte ca aberatia asta sa fie publicata? Inainte ca aberatia asta sa influenteze alegerile sau perceptiile parintilor? Pur si simplu penibil! Pentru informatia voastra a celor care ati scris aceasta aberatie si a subiectului articolului, aflati ca exista si alti parinti care NU si-au vaccinat copilul cu ROR si traiesc aceeasi "DRAMA". Drama copilului alergic! Sau intolerant la grau, lapte, soia si la alte 1000 de alimente. De ce traieste o drama sa ii gateasca unui copil alimente fara aceste ingrediente? De unde a demonstrat ca vaccinul i le-a declansat? A, doar pt ca si-a testat copilul de alergii, dupa ror??? Pai stiti ce e de fapt DRAMA? Drama e ca nu a observat aceste intolerante inainte de vaccin. Rusine ca puteti publica asa ceva.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2825 secunde