Acțiune în forță, la prima oră. Două tabere de romi din Constanța, LICHIDATE!

161
Acțiune în forță, la prima oră. Două tabere de romi din Constanța, LICHIDATE! - tigani-1502956783.jpg

Articole de la același autor

Începând cu ora 7, polițiștii locali au demarat acțiunea de dezafectare a taberei de romi din zona străzii Barbu Ștefănescu Delavrancea. Cu acest prilej, au fost identificați nouă adulți și șase copii care colectau peturi și foloseau un adăpost improvizat. Zona a fost igienizată.

De asemenea, de la ora 9, echipele Poliției Locale s-au deplasat la terenul din zona Grădiniței Mugurel de pe strada Tulcei. Și aici au fost găsiți patru adulți care colectau peturi, iar zona a fost curățată.

La acțiune au participa polițiști locali, lucrători din cadrul Secției 2 de Poliție, jandarmi, precum și angajați ai firmei de salubrizare a orașului.

Romii aciuați în zonele respective provin din alte localități limitrofe Constanței. Deși este puțin probabil că aceștia se vor duce în localitățile de domiciliu, reprezentanții Poliției Locale susțin că vor face verificări constante și vor acționa și în zilele următoare, pentru a nu-i lăsa pe romi să-și facă alte adăposturi în zone învecinate celor deja igienizate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1922 secunde