Abonamentele RATC gratuite vin prin poștă

299
1
Abonamentele RATC gratuite vin prin poștă - abonamenteratc-1498838587.jpg

Articole de la același autor

Începând de vineri, 30 iunie, constănțenii care beneficiază de abonamente gratuite la transportul în comun le primesc acasă, prin poștă. Serviciul Public de Asistență Socială din cadrul Primăriei Constanța anunță beneficiarii care au depus cerere până la data de 24 mai 2017 că vor primi câte un plic care conține abonamentul RATC valabil până la sfârșitul anului. 


"Beneficiarii care nu vor fi găsiți la domiciliu le vor putea ridica de la sediul SPAS, situat pe strada Unirii nr. 104 (în spatele Căminului pentru Bătrâni), în perioada 13 iulie - 13 august 2017. Până la primirea abonamentelor, vor fi valabile cele din luna iunie", explică reprezentanții Primăriei Constanța. 


Astfel, au fost introduse două modele de permise și două modele de legitimații. Un permis este pentru pensionari și persoane peste 60 de ani fără venit și al doilea este pentru persoane peste 70 de ani indiferent de venituri, iar un tip de legitimație este pentru persoane încadrate în grad de handicap grav, accentuat și asistenții personali și un altul pentru persoane încadrate în grad de handicap mediu și ușor.


Comentează știrea

boby vegas
1 iulie 2017
oras mahala cocina

Asta mai lipsea primaria a inebunit ...toti ordinarii care declara ca nu au nici un venit primesc abonamente si alte multe facilitati ..bisnitarii de tigarii ..precupetele ..turcoiacele din piata tomis 3 care vand tigari stau cu berea la picior ..si toti ceilalti nenorociti..aut. locale sunt complice la distrugerea orasului si la furtul practic din banii publici concret banii nostrii cei care ne platim taxe si impozite blestematilor ..totul faceti ptr k sa va asigurati o masa de votanti ..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4585 secunde