A început distribuția formularelor pentru ajutoarele de încălzire, la Constanța! Iată de unde le puteți lua

539
A început distribuția formularelor pentru ajutoarele de încălzire, la Constanța! Iată de unde le puteți lua - incalzire-1476114941.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care se încadrează în condițiile pentru acordarea ajutorului pentru încălzirea locuinței pot ridica, începând de ieri, formularele de cerere și declarația pe proprie răspundere pentru ajutorul respectiv.


În funcție de modalitatea de încălzire, formularele pot fi solicitate, între orele 9,00 și 15,00, de la sediile Primăriei Constanța. Astfel, de la sediul de pe strada Ecaterina Varga nr. 25 - 27, se pot ridica formularele pentru ajutorul pentru încălzirea locuinței cu energie termică furnizată în regim centralizat, de la sediul de pe strada Amzacea nr. 13 - ajutorul pentru încălzirea locuinței cu lemne de foc și de la centrul pentru infor-mare cetățeni situat în City Park Mall, etajul 1 - ajutorul pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale și energie electrică.


Atenție, în sezonul rece 2016 - 2017 nu se acordă ajutoare pentru încălzirea locuinței cu butelii GPL pentru sobe sau centrale cu funcționare GPL. 


Formularul de cerere și declarație pe propria răspundere - poate fi descărcat și de pe site-urile: www.primaria-constanta.ro, www.primaria-constanta.ro/spas. Condițiile de acordare a ajutorului pentru încălzirea locuinței, actele necesare în vederea acordării acestui ajutor, termenele și condițiile de depunere a cererilor și declarațiilor pe propria răspundere, rămân neschimbate și vor putea fi găsite și pe cele două site-uri, precum și pe pagina de facebook a Primăriei municipiului Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2925 secunde