A început curățenia de primăvară în stațiunea Mamaia

242
1
A început curățenia de primăvară în stațiunea Mamaia - ainceputcuratenia-1488992343.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii beneficiari ai venitului minim garantat fac curățenie în stațiunea Mamaia. Aceștia vor participa în perioada următoare la acțiunile de igienizare a zonei în vederea pregătirii pentru minivacanța de Paște.

Direcția de Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei municipiului Constanța se alătură astfel acțiunii de ecologizare a suprafețelor de plajă demarate de ABADL. Asistații sociali vor mătura nisipul adus de vânt pe promenade, în zonele publice și pe căile de acces situate în stațiunea Mamaia.

De asemenea, concomitent, Serviciul Administrare Spații Verzi al Primăriei Constanța derulează lucrări de întreținere curentă a spațiilor verzi, precum și lucrări de toaletare sau lucrări de eliminare a arborilor maturi amplasați pe domeniul public în peluze, în perimetrul aleilor de acces și parcărilor publice. În același timp, lucrătorii de la Serviciul Igienă Publică vor aduna gunoaiele de pe alei și vor transporta deșeurile voluminoase provenite de la operatorii economici, cum ar fi mobilier vechi sau electronice.

"Facem apel la persoanele fizice și juridice să colecteze separat pe tipuri de materiale deșeurile reciclabile rezultate din activitățile pe care le desfășoară în recipiente diferite inscripționate corespunzător și să asigure curățenia incintelor proprii, precum și a zonelor cuprinse între imobil și domeniul public, până la limita de proprietate)", precizează reprezentanții Primăriei Constanța. 

Comentează știrea

unu'
9 martie 2017
asistati...

scoateti la munca tiganii pe care i ati cazat in oras pe banii nostri, pe care ii sustineti lunar pe banii nostri.... ar trebui ca saptamanal sa munceasca macar o zi la curatenie in oras !

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5661 secunde