Ziua Mondială a Prematurității, sărbătorită la Centrul Medical Focus

213
Ziua Mondială a Prematurității, sărbătorită la Centrul Medical Focus - prematur-1479317689.jpg

Articole de la același autor

Vom asculta povești de suflet, împărtășite de părinții copiilor prematuri și drumul lor spre o viață normală, în ciuda condițiilor neprielnice din spital.

La eveniment, în afara părinților și copiilor, vor participa medici de pe sectia de neonatologie și reprezentanți ai Asociației Daruiește Aripi.

"Niciodată în istoria Spitalului Județean Constanța, de la construire în 1968, nu a fost creată o structura modernă de terapie intensivă nou născuți, care să deservească toată partea de sud est a României.

Asociațiile Dăruiește Aripi și Inima Copiilor, alături de Fundația Vodafone România derulează o campanie de strângere de fonduri în vederea realizării proiectului" a declarat Alina Vasea, fondator Dăruiește Aripi.

În cazul în care doriți să documentați cu fotografii și filmulețe poveștile acestor micuți și să aflați detalii despre ce înseamnă un copil născut prematur, prin ochii mamei sau a medicilor neonatologi, vă așteptăm la ora 14.00, la Centrul Medical Focus, situat în incinta Ambulatoriu (policlinica Spitalului Județean Constanța).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.382 secunde