Zeci de constănțeni ajung zilnic la spital după căzături pe gheață

207
1
Zeci de constănțeni ajung zilnic la spital după căzături pe gheață - urgentaspital11-1485968182.jpg

Articole de la același autor

Alți 338 pacienți s-au prezentat în Unitatea de Primire a Urgențelor din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență în ultimele 24 de ore, 64 dintre aceștia fiind copii și 274 adulți. Cele mai multe prezentări au fost la cabinetul UPU Interne (146). Dintre acestea, 41 de persoane au fost internate, iar cinci au fost de competența secției de Terapie Intensivă. Ca și până acum, numărul celor care ajung la UPU Traumatologie se menține ridicat (51 pacienți).

Având în vedere numărul tot mai mare de cazuri care au ajuns în UPU în ultima perioadă, conducerea Direcției de Sănătate Publică Județeană a decis să efectueze un control aici, pentru a vedea ce soluții se pot găsi pentru ca oamenii să nu mai aștepte atât de mult până când sunt consultați, dar și pentru a se vedea de ce mulți dintre ei sunt redirijați în Urgență și nu spre alte unități sanitare.

Comentează știrea

constanta
2 februarie 2017
multumim

Dragului nostru primar care nu e instare sa scoata zapada , care a ingreunat circulatia cu semafoarele modificate , care nu creaza nimic in oras pentru o dezvoltare ii uram sa se duca cu Dragnea la puscarie !!!!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 21 Ianuarie 2017
Stire din Sănătate : Afecțiunile digestive se mențin în top
Pagina a fost generata in 0.5191 secunde