Elixirul frumuseții - mezoterapia virtuală

Tratamentul vedetelor a ajuns, în premieră, la Constanța

2622
7
Tratamentul vedetelor a ajuns, în premieră, la Constanța - jos-1413185322.jpg

Articole de la același autor

De mii de ani, omenirea caută soluții pentru găsirea unor tratamente cosmetice cât mai eficiente pentru înfrumusețarea și întinerirea feței și pentru menținerea în timp cât mai lung a rezultatelor obținute, fără prea mult efort și, mai ales, fără să trebuiască să se apeleze la soluții invazive, traumatizante și care necesită perioade mari pentru recuperare. 


"Cheia" care deschide "poarta" pentru obținerea unor asemenea rezultate miraculoase și pentru menținerea lor timp îndelungat a fost găsită în anul 2003, de către doi cercetători în chimie, pentru care s-a și acordat premiul Nobel: se numește electroporație și stă la baza tratamentului denumit mezoterapie virtuală. 


În ce constă electroporația 
Pielea, prin structura ei, reprezintă un înveliș protector, impermeabil pentru apă și foarte puțin penetrabil de anumite substanțe. În consecință, produsele cosmetice aplicate pe piele, având molecula mare, nu sunt absorbite de piele decât în proporție de 5%, având și eficacitate similară, adică doar de 5%; pentru apariția unor rezultate mulțumitoare, este necesară aplicarea cremelor respective o perioadă foarte lungă de timp și, nu de puține ori, cu rezultate descurajatoare. "Mezoterapia, prin electroporație, rezolvă problema ineficacității tratamentelor superficiale, adică aplicate doar la suprafața pielii. 


Electroporația folosește curentul alternativ cu frecvență joasă, adică impulsuri electrice emise pe termen scurt, cu o durată de câteva milisecunde. Aceste impulsuri electrice determină modificări reversibile în membrana celulelor pielii care constau în deschiderea unor micropori ce merg de la suprafața pielii până în profunzime, în hipoderm. Se deschid în acest fel mii de asemenea canale microscopice prin care substanțele concentrate aplicate pe piele sunt conduse până în profunzime și rămân depozitate acolo sub formă de mici săculeți, deoarece canalele deschise în timpul ședinței de tratament se reînchid la sfârșitul ședinței. În acest fel, tot produsul aplicat pe piele rămâne în hipoderm, de unde se eliberează treptat și continuu încă 24-48 ore de la sfârșitul ședinței. 


Deci, prin mezoterapie, absorbția unui produs concentrat se face în proporție de 95%, rezultatele fiind vizibile și chiar spectaculoase de la prima ședință. Inovația tehnologică o constituie combinarea electroporației cu ultrasunetele, mărindu-se considerabil eficiența tratamentului", a declarat, pentru "Cuget Liber", dr. Mihaela Rodica Stanciu, coordonatorul Centrului Maetrys Med. 


Scapi rapid de acnee sau celulită 
Tratamentele care pot fi efectuate prin mezoterapie virtuală sunt multiple. Dintre acestea amintim: tratamente antirid, cu eficacitate dovedită chiar și la vârste peste 60 ani, cu efect botox-like  tratamente de lifting  hidratare  tratamente anti-pigmen-tare, pentru pielea cu pete maronii, pentru persoanele cu exces de melanină care se pătează cu ușurință după expunerea la soare  tratamente anti-cuperoză, capilare sparte, piele foarte sensibilă  tratamente antiacnee  tratamente pentru slăbit și celulită, pentru persoanele care au depozite adipoase rezistente la tratamentele obișnuite. "Constănțenii sunt așteptați în centrul nostru, pentru a se bucura de binefacerile mezoterapiei virtuale, realizată cu cea mai nouă și performantă aparatură cu programare digitală, unică în Constanța", a mai spus dr. Mihaela Rodica Stanciu. Centrul Maetrys Med este situat în bulevardul Mamaia, nr. 168. Programări se pot face la telefon 0735.880.282 sau 0241.879.466. 


Comentează știrea

Celulita
13 octombrie 2014
acneea

Articolul trebuia sa se intituleze : Reclama/publicitate. Cat v-a platit-tanti ? Apropo: cate dintre "vedete"-au si cea mai veche meserie ? !

eu
13 octombrie 2014
mezoterapie

stii macar despre ce vorbim?sau vb sa te bagi in seama?

Răspuns la: acneea
Adăugat de : Celulita, 13 octombrie 2014
Articolul trebuia sa se intituleze : Reclama/publicitate. Cat v-a platit-tanti ? Apropo: cate dintre "vedete"-au si cea mai veche meserie ? !
mezzo
13 octombrie 2014
mezoterapie

Stimata "d-na Celulita " , am citit de mai multe ori comentariu' matale si nu am gasit nici o legatura intre el si articol . Una din doua : ori habar nu ai de limba romana ( ceea ce e jalnic ) , ori , probabil ca ai citit articolul in limba pasareasca , ca e clar ca nu ai inteles o iota din ce scrie acolo

Daniel Buricea
13 octombrie 2014
Cele mai sigure locuri de munca!

Oferta extrem de serioasa! Asiguram din start contract legal! Deja s-au facut primele plati! Multi oameni s-au convins, e randul dumneavoastra acum! NU este MLM! NU este joc piramidal! Castigurile sunt garantate! Cautam operatori online care vor sa castige cel putin 300 de dolari lunar, cu o munca usoara de 3 ore pe zi! Pentru a va oferi detalii, trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

slayer
13 octombrie 2014
mezoterapie

Se pare ca "doamna" sau falsul domn "celulita ", face parte din vechii practicanți ai meseriei la care se referă, și nu are nicio legătură cu articolul de față... Și este din persoanele care vor atenție, la modul vulgar, pentru că în alt mod nu au parte de ea ;-)

aurel
14 octombrie 2014
LOCURI D MUNCA ABSOLUT SERIOASE

LOCURI DE MUNCA ABSOLUT SERIOASE! Tot mai multi oameni lucreaza cu noi si sunt extrem de multumiti! Oferim pe loc contract legal! Primele castiguri au fost acordate! Avemdovada platii! NU e joc piramidal si NU e MLM ! Lucrati comod 3 ore pe zi ca operator online, si castigati 300 $ lunar! Daca doriti detalii, trimiteti textul "INFO" la adresa de email: [email protected]

Daniela
15 octombrie 2014
oferta locuri de munca in toate localitatile

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.461 secunde