Terapiile complementare, o "rețetă" de succes a Sanatoriului Balnear Mangalia

330
Terapiile complementare,  o

Articole de la același autor

Terapiile complementare sunt binecunoscute peste tot în lume, iar numărul imens de pacienți care beneficiază de ele este dovada că efectele sunt vizibile.

De aceste terapii extraordinare se pot bucura însă și pacienții care ajung la tratament în cea mai complexă bază de tratament de pe litoralul românesc, și anume Sanatoriul Balnear și de Recu-perare Mangalia.

"Pe lângă procedurile clasice de terapie utilizate în tratamentul pacienților care ajung la Sanato-riu, medicii au implementat cu succes și terapiile complemen-tare ca acupunctura, masajul cu pietre vulcanice sau cura cu Gerovital. Suntem singura unitate medicală de recuperare din țară care completează tratamentul clasic cu acest tip de terapie.

Din acest motiv, așteptăm ca normele prin care aceste terapii sunt aprobate de către Ministerul Sănătății să fie și publicate pentru a intra în vigoare. Ar fi un pas uriaș ca ele să poată fi introduse în spitalele publice, ceea ce și așteptăm odată cu această lege", a explicat pentru Cuget Liber, Marius Ciocănel, directorul economic al Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.8978 secunde