Spitalul Județean Constanța are nevoie de cadre medicale

297
Spitalul Județean Constanța are nevoie de cadre medicale - posturimedicale-1380470495.jpg

Articole de la același autor

În contextul în care și Spitalul Județean Constanța este una dintre instituțiile care înregistrează deficit de personal, conducerea a obținut deblocarea și scoaterea la concurs a mai multor posturi medicale în cadrul a nu mai puțin de 6 secții cu flux mare de pacienți.

Astfel, instituția va organiza concurs pentru câte un post de asistent medical pentru secțiile de chirurgie - pediatrică, O.R.L., neurochirugie, chirurgie, cardiologie și chirurgie cardio-vasculară. De altfel, directorul medical al instituției, dr. Cătălin Grasa a realizat o statistică a numărului de cadre medi-cale de care instituția mai are nevoie pentru a lucra la capacitate maximă, iar acesta depășește 120 de asistenți medicali și medici, sectorul cel mai afectat fiind în continuare Serviciul de Primiri Urgențe. 

"Ultimele statistici pe care le-am realizat în cadrul spitalului arată că avem un deficit de 60 de asistenți medicali, 60 de oameni pentru personalul auxiliar și 20 de medici pentru secția de urgențe, terapie intensivă și neurochirurgie", a declarat dr. Cătălin Grasa.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3542 secunde