Spitalul Județean Constanța a achiziționat produse Hexi Pharma în valoare de sute de mii de lei

74
Spitalul Județean Constanța a achiziționat produse Hexi Pharma în valoare de sute de mii de lei - spitaluljudeteanconstanta-1464369176.jpg

Articole de la același autor

Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sfântul Andrei" (SCJU) a achiziționat produse biocide de la compania Hexi Pharma, în pe-rioada 2012-2015, în valoare totală de 247.514,90 lei, potrivit analizării documentelor economico-finan-ciare, de către o comisie de audit, desemnată de Consiliul Județean. 


Achiziționarea produselor biocide s-a făcut în baza unui contract de furnizare, încheiat pe data de 14.02.2012, ce a fost valabil 11 luni și care, ulterior, a fost prelungit de mai multe ori, prin acte adiționale.


Comisia de audit din cadrul Consiliului Județean, formată din auditorii Eugen Paraschiv și Aurelia Ludoșianu, a verificat contractele încheiate de SCJU cu compania Hexi Pharma, privind livrarea biocidelor, în perioada 2012-2015. Auditul s-a desfășurat în perioada 17-18 mai/23-26 mai a.c. Pe parcursul misiunii de audit au fost examinate mai multe documente și materiale printre care se numără și contracte, comenzi, facturi etc. Aceeași echipă de audit a făcut cercetări și în cadrul Spitalului Clinic de Pneumoftiziologie Palazu, Constanța, pentru aceeași perioadă, și a concluzionat că unitatea sanitară nu a avut relații comerciale privind achiziționarea de produse biocide, în perioada 2012-2015, cu com-pania Hexi Pharma. 


Informațiile prezentate reies din raportul de audit, semnat de actualii manageri ai ambelor unități sanitare, dar și de vicepreședintele Consi-liului Județean, Cristinel Dragomir. 


Citeşte articolul integral pe sănătate.cugetliber.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6662 secunde