Secția de Urgențe Pediatrie, dotată cu ajutorul elevilor constănțeni

187

Articole de la același autor

Unitatea de Primiri Urgențe, Secția Pediatrie (UPU), a Spitalului Clinic Județean de Urgență "Sfântul Apostol Andrei" Constanța a fost dotată prin efortul copiilor de la Școala "Petre Ispirescu" Constanța, precum și a părinților acestora, dar și a reprezentanților instituției de învățământ. 


"Mulțumim copiilor de la Școala primară «Petre Ispirescu». Ei au ales să doneze încasările de la târgul organizat de școala lor cu ocazia sărbătorilor de iarnă, pentru a ajuta alți copii", a declarat conducerea SCJU. 


Copiii au donat banii pe care i-au strâns la Târgul de Crăciun, iar zilele trecute, cu suma strânsă, 15.000 lei, medicii de la UPU Pediatrie au achiziționat consumabile și echipamente noi. 


"În urma activităților de la Târgul de Crăciun, copiii au reușit să strângă suma de 15.000 lei, iar reprezentanții Școlii «Petre Ispirescu» au dorit să susțină această cauză. Astfel, știind că la UPU Pediatrie sunt anumite nevoi, reprezentanții școlii i-au anunțat pe medicii de acolo, iar aceștia au achiziționat produsele de care au cea mai mare nevoie. Printre acestea, se numără: lămpi de examinare și bactericide, pulsoximetre, monitoare, mobilier pentru copii, termometre, tensiometre, standuri de perfuzii etc. Este un gest minunat, deoarece este foarte clar că școala îi învață pe cei mici ce înseamnă responsabilitatea socială și umanitatea", a declarat Alina Vasea, fondatoarea Asociației "Dăruiește Aripi". 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.719 secunde