Se caută donatori de sânge, la Medgidia

223
Se caută donatori de sânge, la Medgidia - transfuzii-1484665273.jpg

Articole de la același autor

Centrul Regional de Transfuzii Sanguine (CRTS) Constanța, Spitalul Municipal Medgidia și Primăria Municipiului Medgidia organizează, sâmbătă, 28 ianuarie, între orele 8.30-13.30, o nouă acțiune de donare de sânge. 


Conform informațiilor furnizate de medicul șef al CRTS, dr. Memet Geandan, la acțiune sunt așteptate toate persoanele sănătoase din municipiul Medgidia și localitățile învecinate, care doresc să îi ajute pe pacienții care au nevoie de tratament transfuzional. 


"Pot dona sânge persoane cu vârsta cuprinsă între 18 și 65 de ani, cu greutatea peste 50 kg, care nu au avut hepatită, TBC, sifilis, ulcer, epilepsie, diabet zaharat sau boli de inimă. Persoanele peste 50 de ani sunt rugate să aducă de la medicul de familie o adeverință din care să reiasă că nu sunt în evidență cu boli de inimă sau neurologice", a precizat medicul. 


Persoanele care efectuează o donare completă (450 ml sânge) beneficiază la cerere de șapte tichete de masă pentru produse alimentare, o zi liberă la locul de muncă, în ziua donării, în cazul donatorilor salariați și o zi scutire în cazul elevilor, studenților și militarilor.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 14 Ianuarie 2017
Stire din Sănătate : Anunț important pentru donatorii de sânge
Pagina a fost generata in 1.1677 secunde