Sanatoriul Balnear Mangalia are o nouă conducere

621
1
Sanatoriul Balnear Mangalia are o nouă conducere - sanatoriulbalnearmangalia2-1493393267.jpg

Articole de la același autor

Începând de vineri, 28 aprilie, ec. Viorel Pascaru nu mai este manager al Sanatoriului Balnear și de Recuperare Mangalia (SBRM), aces-tuia expirându-i mandatul. Conform ordinului transmis de Ministerul Să-nătății, locul acestuia va fi preluat, interimar, de Bogdan Maganu, fost viceprimar al Mangaliei. 


"Da, așa este, pe adresa sanatoriului a sosit o decizie a Ministerului Sănătății, prin care domnul Pascaru nu mai este manager al sanatoriului", ne-a declarat directorul financiar Claudiu Arsene. 


Ec. Viorel Pascaru ocupa funcția de manager al sanatoriului din anul 2014. 


Directorului financiar Claudiu Arsene i-a fost prelungit mandatul cu încă trei luni, potrivit fostului manager al SBRM. 


"Nu am niciun litigiu cu Ministerul Sănătății, efectiv s-a terminat contractul. De fapt, contractul meu s-a terminat pe data de 20 martie, însă nu știu de ce au hotărât să îl prelungească cu o lună de zile, probabil mai aveau nevoie de mine. Nu mă așteptam ca această decizie să vină atât de repede. Astăzi (n.r. - vineri) m-am dus la serviciu, ca în fiecare zi, iar în jur de ora 10 am primit decizia. Mă așteptam să fie numit altcineva, deoarece am cerut prelungirea contractului și nu mi s-a acordat. Chiar de pe data de 20 martie, când mi-a expirat contractul, eu am eliberat funcția și 


m-am dus la vechea mea funcție, din Spitalul Județean, dar, după cinci zile, am fost chemat înapoi. Eu mi-am făcut datoria în anii cât am fost manager al sanatoriului, dar, dacă acum s-a ter-minat, treaba mea nu mai este acolo", a declarat, pentru Cuget Liber, ec. Viorel Pascaru. 


Bogdan Maganu ocupă funcția de manager interimar, până la stabilirea concursului de ocupare propriu-zisă a postului. 


Comentează știrea

adriana
16 mai 2017
manager

jocuri politice totul este politic PCR n-a murit ,cand fac treaba buna managerii nu sunt buni ,daca ar fi dus de rapa sanatoriul era bun ca manager

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 29 Aprilie 2017
Stire din Sănătate : Acidul folic, "super-eroul" sarcinii
Pagina a fost generata in 2.0657 secunde