Relația părinte - copil. Cum rezolvăm conflictul între generații

796
Relația părinte - copil. Cum rezolvăm conflictul între generații - relatiparintecopil-1431452313.jpg

Articole de la același autor

Pe 15 și 16 mai, Constanța spune "Stop!" din goana cotidiană, dorind să reunească oamenii în familie, să-i țină mai aproape, prin activități interactive, de comunicare, auto-cunoaștere, descoperire și joc. Acestea se vor desfășura într-o acțiune comună, dedicată aceluiași scop, sub sloganul "Cu mic cu mare, Familia e cea mai Tare!". 


Evenimentul începe vineri, 15 mai, la ora 18.00, la Complexul Sportiv "Tomis" din strada Flămânda, unde vor fi organizate concursuri de baschet - aruncări pe familii, streetball mixt, demonstrație de dunk-uri, premii surpriză, muzică, distracție și voie bună. 


Sâmbătă, 16 mai, organizatorii au pregătit un workshop pentru părinți și copii, cu tema "Formarea și creșterea stimei de sine la copii", ce se va desfășura între orele 16:00 - 18:00, în cadrul Forte Life Constanța (Bd. Tomis, etaj 1, Complex Dacia). 


Tot aici se vor desfășura exerciții psihologice și jocuri de rol ce vor implica părinții și copiii (vârsta de minim 8 ani), o sesiune de întrebări și răspunsuri pe tematica discutată. Un subiect cheie în dezvoltarea psihică și emoțională a copiilor, dar și în dezvoltarea armoni-oasă a relației părinte-copil. 


Organizatorii evenimentului sunt Asociația de Psihologie și Resurse Educaționale Alpha PsihoMed, Aso-ciația "Împreună pentru viitor" Con-stanța, Asociația Terra Semper Fidelis Perspectivă pentru Viitor, Asociația Black Sea Equilibrium, Forte Life și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Constanța.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6003 secunde