Prima aplicație de prim ajutor pentru telefoane mobile

287
Compania internațională MediHelp, cel mai important broker de asigurări private de sănătate din Europa Centrală și de Est, a lansat, recent, prima aplicație de smartphone din domeniul asigurărilor private de sănătate, denumită Medical Partners.
Potrivit unui comunicat al MediHelp, aplicația permite căutarea celui mai apropiat spital față de locația în care se află utilizatorul de smartphone, oriunde în lume. Mai mult, programul conține un ghid de prim ajutor ce poate fi consultat în caz de urgențe. Prin simpla deschidere a meniului, utilizatorul poate găsi o listă de posibile simptome, iar în urma selecției unuia dintre acestea, vor fi afișate o serie de instrucțiuni și sfaturi utile în caz de pericol.
De asemenea, persoanele care vor să cumpere o asigurare privată de sănătate pot accesa meniul Health Insurance care oferă detalii exacte despre gama de produse. Noua aplicație este disponibilă gratuit în App Store pentru utilizatorii de iPhone, iPod Touch și iPad, indiferent dacă sunt sau nu clienți ai MediHelp.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8545 secunde