Posturile rezidenților, repartizate astăzi la DSP

571
Posturile rezidenților, repartizate astăzi la DSP - rezidenti-1322497134.jpg
Rezidenții care au participat la examenul de Rezidențiat 2011 și-au ales zilele trecute locurile de specialitate și centrele universitare de pregătire, pe baza punctajului obținut.

Astăzi are loc alegerea posturilor la sediile Direcțiilor de Sănătate Publică din fiecare județ. Potrivit unui comunicat de presă al DSP Constanța, candidații sau împuterniciții acestora trebuie să se prezinte astăzi, începând cu ora 9.00, la nivelul direcțiilor de sănătate publică pe teritoriul cărora se află posturile pentru care au concurat.

Direcția Județeană de Sănătate Publică informează că cei care nu sunt prezenți în data, ora și locul fixate pentru alegerea postului de specialitate și a centrului de pregătire, pierd drepturile conferite de concurs.

Formele de încadrare a rezidenților se vor realiza între 12 și 16 decembrie, iar viitorii medici vor fi încadrați pe post la începutul anului viitor. În comunicatul transmis de DSP Constanța se mai arată că stagiul de pregătire de specialitate va demara pe data de 1 ianuarie 2012.

Totodată, la nivelul direcțiilor de sănătate publică județene din centrele universitare alese, pe 19 decembrie se va face și repartiția pe clinici de îndrumare și coordonatori de rezidențiat.

Candidații vor fi repartizați pe baza adeverinței eliberate de unitatea sanitară cu care s-a încheiat contract individual de muncă pe durată nedeterminată.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Noiembrie 2011
Stire din Actual : Iulia Timoșenko suspectă de cancer
Sâmbătă, 19 Noiembrie 2011
Stire din Social : Medicii susțin, duminică, rezidențiatul
Pagina a fost generata in 0.7647 secunde