Peștele și morcovul duc la creșterea sânilor

1476
Mărirea sânilor este un deziderat din ce în ce mai întâlnit în ultima perioadă, numeroase femei recurgând la bisturiu pentru a avea cupa dorită la sutien. Specialiștii arată însă că același efect poate fi obținut și prin consumarea unor suplimente naturale, existente în comerț.
Medicii spun că numeroase alimente și plante conțin fitoestrogeni, substanțe care seamănă cu hormonii naturali feminini și estrogenii, iar ingerarea lor este similară tratamentului hormonal. Este vorba de alimentele care conțin antioxidanți precum peș-tele, nucile neprăjite, alunele. De ajutor mai pot fi, spun specialiștii, fructele și legumele bogate în vitamina C - cel mai cunoscut antioxidant -, morcovul, mărarul și cerealele integrale.
Cunoscuți pentru efectul benefic asupra glandei mamare sunt și uleiul de măsline și germenii de soia.
Specialiștii mai atrag atenția că alimentele respective protejează împotriva cancerului de sân, tocmai prin conținutul crescut în antioxidanți.
Deși alimentele mai puțin sănătoase, precum fast-food-urile și prăjiturile par că ar avea un efect de augmentare a țesutului mamar, medicii subliniază că, de fapt, ele predispun spre îngrășare, iar fermitatea sânilor este compromisă.
Doamnele interesate pot apela și la o serie de plante disponibile în farmaciile naturiste, precum tinctura de mărar, semințele de anason și florile de busuioc. Tinctura de mărar este cea mai cunoscută, ea administrându-se de trei ori pe zi, înainte de mesele principale. Rezultatele se pot observa în aproximativ două luni.
Oricare ar fi varianta aleasă, este indicat ca tratamentul să fie supravegheat de un medic.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7159 secunde