Personalități internaționale la conferința de psihologie din stațiunea Venus

83
Personalități internaționale la conferința de psihologie din stațiunea Venus - conferintavenuspsihologi-1464279104.jpg

Articole de la același autor

În perioada 8-12 iunie, în stațiunea Venus, la Hotel Afrodita, se va desfășura conferința internațională "De la cunoaștere la intervenție în psihologie", menită să atragă atenția asupra necesității dezvoltării prevenției și intervenției psihologice.

"Evenimentul științific internațional va fi susținut de unii dintre cei mai reputați psihologi din lume, printre care Bernadette Blin (Franța), dr. Gilles Lecocq (Franța), dr. Michael J. Stevens (SUA) și Caterina Farkash Vidder (Israel). Invitaților din străinătate li se vor alătura și personalități ale psihologiei din România, precum prof. dr. Mihai Aniței - președintele Colegiului Psihologilor din România", au declarat organizatorii evenimentului.

Manifestarea științifică se va desfășura pe cinci secțiuni, pentru a acoperi întreaga sferă de intervenție din domeniul psihologiei. Conferința va pune accent pe activitățile practice, toate prezentările fiind ateliere de lucru, și nu prezentări exclusiv teoretice.

Evenimentul este organizat de Asociația Română pentru Cunoaștere și Intervenție Psihologică, în parteneriat cu Universitatea "Andrei Șaguna" din Constanța. 

Citeşte articolul integral pe sănătate.cugetliber.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4315 secunde