Ouăle de prepeliță tratează orice boală

12913
2
Ouăle de prepeliță tratează orice boală - 9a0bae04b3f363343ad29a31b68070b5.jpg
Bogate în vitamine și minerale, ouăle de prepeliță fac minuni pentru sănătate. Medicii nutriționiști spun că sunt mult mai bune decât ouăle de găină, căci nu au contraindicațiile acestora.

Ouăle de găină trebuie consumate cu grijă - copiii nu trebuie să facă excese, persoanele alergice la proteine nici nu au voie să se apropie de ele. Locul acestor produse poate fi luat, spun medicii nutriționiști, ba chiar aducând și un beneficiu considerabil asupra sănătății, de ouăle de prepeliță.

Ce boli tratează
Dr. Mirela Stângaciu, medic specialist în fitoterapie, ne-a declarat că, până în prezent, aceste ouă și-au dovedit puterea vindecătoare în terapia mai multor afecțiuni. Este vorba de tensiune arterială, hipo și hipertensiune, ulcer gastro-duodenal, arteroscleroză, scleroză coroniană, diabet, dereglări ale ficatului și vezicii biliare, tuberculoză, astm bronșic. De asemenea, o cură cu ouă de prepeliță ajută inima să funcționeze mai bine, revigorează organismul după perioadele de epuizare. Sunt recomandate și celor care au suferit intervenții chirurgicale sau care tocmai au terminat o cură de chimioterapie. Totodată, are efecte benefice în reducerea colesterolului și în îngrijirea tenului.
"Cercetătorii japonezi și americani experimentează, în prezent, în clinici și sanatorii, eficacitatea oului de prepeliță. Pe baza experienței căpătate, s-au obținut următoarele efecte, urmare a consumului de carne și a ouălor de prepeliță: îmbunătățirea funcționării aparatului cardiovascular, îmbunătățirea digestiei, scăderea acidității gastrice, vindecarea gastro-duodenului, tonifierea sănătății copiilor, reglarea metabolismului", a afirmat dr. Stângaciu.
Cura cu ouă de prepeliță
Această cură se ține între 24 și 28 de zile, în funcție de recomandarea medicului. "Se consumă, zilnic, între trei și cinci ouă, dimineața pe stomacul gol. Ouăle trebuie consumate crude, bătute cu puțină miere de albine. Trebuie reținut că oul de prepeliță nu este toxic, iar recomandarea unei doze ține strict de efectul dorit. Specialiștii recomandă cure între 24 și 28 de zile, după care trebuie să urmeze o pauză de 20 de zile și reluarea curei. Este bine însă ca toate persoanele care urmează o astfel de cură să realizeze înainte investigații de laborator, iar în timpul tratamentului să consulte medicul curant, pentru a stabili durata curei", ne-a declarat dr. Mirela Stângaciu. Cei care nu pot consuma ouăle crude, le pot fierbe.

Recomandate și pentru copii, indiferent de vârstă
Cura cu ouă de prepeliță poate fi ținută și de copii, indiferent de vârstă. Cu singura deosebire că, în cazul acestora, doza zilnică va fi de trei ouă. "Pentru copiii de până la trei ani se adaugă, în ouăle bătute și combinate cu miere, și câteva picături de suc de lămâie", a adăugat medicul.

Comentează știrea

Fetanita Nicu Cristian
12 ianuarie 2014
Cancer Pulmonar Metastaza Gr.4

Este buna cura cu oua de prepelita si cum se administreaza?

kostika
15 mai 2014
oua prepelita

Comercializam carne de prepelita proaspata ambalata la tavita cate 5 sau 10 bucati , produsa in conditii stricte de igiena . Putem onora maxim 300- 350 bucati pe luna pentru : pensiuni, restaurante , persoane fizice . Pentru cantitati mari comanda se face cu minim 7 zile inainte. Pentru cantitati mici putem onora imediat . Pret 8 lei buc. Pretul este discutabil la cantitati mari . De asemenea comercializam oua care provin de la prepelite hranite cu furaje vegetale ,caserola 24 buc 8 ron, fiind ideale pentru tratamente naturiste alimentatie dietetica , aperitive , decorarea preparatelor. Atentie,pasarile se sacrifica in ziua livrarii. Mai proaspat nu se poate.NOU !!!!!. Oua murate de prepelita. detalii la tel.0744294622

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 10 Aprilie 2010
Stire din Sănătate : Cum să țineți sub control colesterolul
Pagina a fost generata in 0.2956 secunde