O nouă terapie pentru o viață "mai fericită": terapia subliminală

99
O nouă terapie  pentru o viață

Articole de la același autor

Specialiștii susțin că au descoperit și au aplicat cu succes o metodă revoluționară: terapia subliminală, care ne ajută să apelăm la partea centrală a ființei noastre, cunoscută sub numele de Centrum - Inteligență Superioară, element care se află în spatele tuturor reușitelor noastre, ideilor, dorințelor și experiențelor celor mai înalte despre viață.

Terapia subliminală este un concept care se bazează pe ideea că personalitatea este alcătuită din mai multe fațete controlate de o parte centrală. Rolul unui psihoterapeut este să îl ajute pe pacient să își descopere cauzele problemelor de ordin fizic, emoțional și comportamental, pentru ca apoi să le rezolve.

"Terapia subliminală s-a dovedit a fi extrem de eficientă atât în tratarea a numeroase afecțiuni, cum ar fi blocaje emoționale, frici, fobii, anxietate, insomnie, stări de depresie, dureri și disfuncții psihosomatice etc., cât și pentru a atinge potențialul și succesul maxim, prin armonizarea resurselor interioare, prin conlucrarea cu centrul ființei", a declarat Angela Nuțu, vicepreședintele Asociației Române de Hipnoză. 

Citeşte articolul integral pe sănătate.cugetliber.ro

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5302 secunde