"Numărul deceselor din cauza rujeolei este foarte mare! Părinții trebuie să fie mai responsabili"

169
1

Articole de la același autor

Numărul persoanelor care au murit din cauza rujeolei a ajuns la 26, a anunțat joi ministrul Sănătății, Florian Bodog, prezent la o dezbatere care a avut loc la Palatul Parlamentului privind medicina de familie.

"Eu cred că un medic responsabil și un părinte responsabil trebuie să fie pozitiv în ceea ce privește vaccinarea copiilor. Dacă o să ne uităm la cifre o să vedem modul în care au evoluat bolile de la momentul introducerii vaccinării și până în prezent. (...) 26 de decese (provocate de rujeolă n.r.). Numărul este foarte mare și eu consider că avem o responsabilitate față de toți părinții și față de toți copiii din România", a declarat ministrul.
Sursa:agerpres.ro



Comentează știrea

Intrigatul
17 mai 2017
Deranjatul

Numai minciuni ca să creadă prostimea, că așa ne cred cei interesați de acumularea de venituri și de pe urma acestei gogorițe, adevărul despre moartea copilașilor, numai Dumnezeu o știe! Așa s-a mai întâmplat și cu alte ocazii și toate sunt numai niște " perdele de fum ", că să amețească și să sperie lumea și în spatele acestora stau interese pe care le bănuim, dar realitatea ne-ar înspăimânta și ne-ar bulversa total viața de escrocheriile, că sistemul sanitar a trecut prin multe situații neplăcute de la aceste jenante, vezi : hexifarma, afacerile cu sânge, afacerile cu medicamente și multe altele, noi, românii nu le-am uitat, ei, cei din ministerul sănătății, ne cred : proști, naivi ori uituci, dar s-au înșelat, " să o lase în baltă, că măcăne " !?

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1784 secunde