Noi medicamente compensate, la dispoziția pacienților

165
1
Noi medicamente compensate, la dispoziția pacienților - noimedicamente-1410192580.jpg

Articole de la același autor

Bolnavii de cancer, diabet sau hepatită vor putea beneficia, în perioada următoare, de noi tratamente. Potrivit ministrului Sănătății, Nicolae Bănicioiu, lista de medicamente compensate a fost actualizată cu 17 noi mo-lecule, utilizate în terapiile acestor bolnavi.

"În România nu s-a ajuns la terapii noi. Acum vorbim de actualizarea permanentă a listei de compensate. Acum avem un mecanism de evaluare a noilor molecule, ceea ce ne va conduce la introducerea noii terapii. În toamnă vom avea o listă de medicamente compensate finalizată. Evident, principala problemă, ca la orice tratament inovator, este cea legată de costuri. Căutăm soluții legate de costuri, dar cred că este o problemă care trece cadrul României. Este o problemă care trebuie tratată la nivel european", a precizat ministrul.

MS a actualizat anul acesta, în luna mai, lista de medicamente gratuite și compensate, după o perioadă de peste șase ani, prin includerea acestor molecule noi.

În prezent, aproximativ 500 de pacienți care suferă de forme rare ale unor boli precum cancerul, epilepsia, bolile endocrine, leucemia și boli neurologice degenerative beneficiază de tratament cu aceste produse. 

Comentează știrea

Nike Air Max 90 sale
20 septembrie 2014
Nike Air Max 90 sale

[url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]Nike Air Max 90[/url][url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]Nike Air Max 90 UK[/url][url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]Nike Air Max 90 sale[/url][url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]cheap Nike Air Max 90[/url][url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/]http://www.airmax90sale-uk.co.uk/[/url][url=http://www.airmax90sale-uk.co.uk/producttags.html]http://www.airmax90sale-uk.co.uk/producttags.html[/url][url=http://www.salomonukonline.co.uk/]Salomon[/url][url=http://www.salomonukonline.co.uk/]Salomon UK[/url][url=http://www.salomonukonline.co.uk/]Salomon running shoes[/url][url=http://www.salomonukonline.co.uk/]http://www.salomonukonline.co.uk/[/url][url=http://www.salomonukonline.co.uk/producttags.html]http://www.salomonukonline.co.uk/producttags.html[/url] Nike Air Max 90 sale http://www.airmax90sale-uk.co.uk/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6331 secunde