Ministrul Sănătății, interesat de siguranța pacienților

115
Ministrul Sănătății, interesat de siguranța pacienților - bodog-1490969776.jpg

Articole de la același autor

Prof. dr. Florian Bodog, ministrul Sănătății a participat la al doilea Summit Ministerial cu privire la Siguranța Pacienților, desfășurat în Germania, Bonn, în perioada 29 – 30 martie 2017.


Evenimentul a fost organizat de Ministerul Sănătății din Germania în colaborare cu Organizația Mondială a Sănătății (OMS) și Organizația pentru Cooperare și Dezvoltare Economică (OCDE) și vine ca pregătire a primei reuniuni a miniștrilor sănătății G20.


În acest context, ministrul Sănătății român a avut o întâlnire cu omologul său din Marea Britanie Jeremy Hunt, în care s-a dezbătut problema medicilor români care își desfășoară activitatea în unitățile sanitare din Marea Britanie, în contextul "Brexit". De asemenea, cei doi oficiali au discutat și despre candidatura noului Director General al Organizației Mondiale a Sănătății.


Siguranța pacienților trebuie să fie garantată în fiecare sistem de asistență medicală. În ultimele două decenii, noii factori de decizie din întreaga lume au devenit din ce în ce mai conștienți de importanța acestui simplu deziderat.


Pe scena internațională, în ultimul timp, este tot mai vizibilă importanța deosebită a siguranței pacienților.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.7722 secunde