GRATUIT pentru pensionarii din Constanța: consultații medicale și ecografii

101
1
GRATUIT pentru pensionarii din Constanța: consultații medicale și ecografii - medstar2000ecografie31-1424600682.jpg

Articole de la același autor

Centrul Medical MEDSTAR 2000 oferă pensionarilor cu venituri sub 700 de lei un pachet de medicină internă gratuit. Pachetul cuprinde o consultație la specialistul de medicină internă, EKG și ecografie abdominală. 


Pacienții trebuie să prezinte, însă, bilet de trimitere de la medicul de familie sau de la specialist către medicul de medicină internă, dovada plății contribuției la fondul de asigurări de sănătate și actul de identitate. 


Mai multe informații privind tarifele promoționale pot fi obținute la numerele de telefon 0241-638 251; 072-MEDSTAR; 0722-574.250.



Comentează știrea

adi
22 februarie 2015
anunt

Căutam Operatori calculator pentru publicare anunțuri. Se lucrează comod de acasă aprox. 3 ore pe zi. Cerințe: - cunoștinte minime PC - necesar calculator - conexiune internet - răbdare - seriozitate Nu este necesară experiență. Instruire gratuită oferită sub forma unor lecții prin mail(contactați-mă doar pe e-mail). Acolo veți găsi toate răspunsurile la toate întrebările atât timp cât citiți cursurile. Veți trece mai întâi prin instruire, apoi care doriți, o să începeți să lucrați. Program part-time. Plata castigurilor realizate este garantata prin contract legal. Acest proiect vizează piața americană a cărților electronice. Va oferim alte detalii dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected].

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2674 secunde