Epilarea definitivă, alternativa modernă de a scăpa de părul nedorit

1340
3

Articole de la același autor

Părul de pe corp ne dă multe bătăi de cap în timpul verii. Epilarea definitivă, o realizare a medicinii moderne poate fi o variantă de a scăpa de acest stres, dar numai dacă aveți răbdare. Efectele nu se văd imediat, ci în timp, dar merită. Cel puțin așa spun specialiștii.

Epilarea definitivă a devenit o competiție serioasă pentru metodele tradiționale precum lama de ras, ceara sau epilatorul electric, la ora actuală reprezentând peste 20% din întreaga piață.
Aparatura modernă, de ultimă generație, permite tratamentul inclusiv în timpul verii, fără să se interzică expunerea la soare. Cele mai utilizate metode sunt epilarea cu laser și epilarea cu lumină intens pulsată.
"Diferența dintre cele două este că, la laser, firul de păr poate avea între 2 și 4 mm, pe când la IPL este indicat să fie foarte mic",
ne-a explicat Mihaela Cojocariu, specialist remodelare corporală la Centrul de Înfrumusețare Cellulem Block Belleza din Constanța.
Acestea sunt cele mai cunoscute metode de îndepărtare pe termen lung a firelor de păr nedorite. Ambele sunt eficiente și funcționează în același mod, utilizând lumina pentru a încălzi și a distruge foliculii de păr.
Aparatele laser și IPL identifică zonele închise la culoare, firele de păr pigmentate. Metodele au rezultate foarte bune mai ales în cazul persoanelor cu piele albă și fire de păr negre. Lumina intens pulsată este mai eficientă decât laserul, pentru că poate acoperi arii extinse de piele.
"Cu ajutorul aparatului laser modern de care dispunem în centrul nostru, putem să facem tratament de fotoepilare chiar și pe pielea foarte bronzată, fără a se interzice ulterior expunerea la soare", mai precizează Mirela Cojocariu.

Rezultate optime, în timp
Fotoepilarea poate fi folosită pentru îndepărtarea părului de pe toată fața la femei, de pe barbă la bărbați, axile, braț, picior, inghinal și fese la femei și umeri, ceafă, pectorali abdominali, zona lombară și zona dorsală la bărbați. O astfel de ședință poate costa între 99 și 150 de lei. Dacă le achiziționați în pachete mai mari, beneficiați și de reduceri.
"La laser, rezultate optime se văd după cinci - șapte ședințe, iar la IPL, între șapte și nouă ședințe. Aici nu se poate da o recomandare de la început. Rezultatele depind de culoarea părului, culoarea pielii, gradul de sensibilitate a pielii, pigmentul în sine. Pentru a obține într-adevăr o epilare definitivă, ședințele se întind cam pe durata unui an. Intervalul de lucru pentru părțile corpului este de opt săptămâni, iar pentru față, de șase săptămâni. Dar rezultatele sunt garantate", a mai explicat specialistul Cellulem Block Belleza.

Comentează știrea

Mardare
14 mai 2012
Pentru Crina de ieri si toti prostanacii PDL-isti

asa si? Radu Mazare este intradevar infectat de 8 ani, iar viata ii este oricum limitata. Vai ce stire noua. O stie si Nicusor Constantinescu, insa totul este tinut evident sub tacere, in mare din motive politice. Oricum asemenea lucruri nu se dau public, cu una cu alta. Uitati-va la fata lui de aproape si la structura epidermei. Este primul lucru dupa care poti sa iti dai seama de starea agravata in care se afla Radu. Pielea sa este scorojita, edilul folosind machiaj si fond de ten pentru a-si cosmetiza semnele de deteriorare fizica, din ce in ce mai vizibile. De asemenea, boala ii determina o slabire continua a organismului si o pierdere in greutate accentuata. Uitati-va la picioarele sale, vor ajunge treptat piele si os. Iar asta nu e de ras. Omul trebuie sa se tina de sport si sa aiba o nutritie extrem de echilibrata. Acum cativa ani de zile, aparusera zvonuri in media ca Mazare ar fi fost in Brazilia sa-si schimbe ficatul. S-a facut o gramada de zarva mizerabila si galceava propagandista, insa nimic nu a fost clarificat. Acum insa s-a aflat ca el de fapt fusese atunci la clinica din Sao Paulo, unde i-a fost detectata maladia si unde se deplaseaza periodic pentru control. Asta ca sa nu mai vorbeasca lumea despre faptul ca ar avea afaceri ilegale si hoteluri de lux in Brazilia. De asemenea, in Madagascar exista o clinica vestita izolata de mass-media, subventionata de rusi si chinezi, pentru research-ul evolutiei si tratamentul bolii. Mazare a devenit astfel interesat de institutie, unde isi face tratamente si proceduri pentru incetinirea procesului. Asadar, sa nu mai fim rai totusi. Omul chiar se lupta cu viata. El nu merge acolo in vacante sau pentru distractie, ci pentru tratament. Iar ca primar a fost bun, chiar daca nu i-au iesit toate cele planificate si in pofida faptului ca este criticat non-stop. Fiti sinceri cu voi si uitati-va la oras si cate s-au facut in mandatul sau. Care alt primar a mai ajutat batranii ca el? Hai sa incercam sa nu mai judecam omul cu una cu doua, caci fiecare este cu necazurile sale in viata. Iar boala sa nu este motiv de gluma.

H
18 mai 2012
?

Sa ne uitam la oras? Dar tu te uiti la oras? Ai mai vazut si alte orase? Din tara sau din Europa? Daca vedeai,puteai sa faci comparatii.Iti spun eu cum arata Constanta!Murdara,gri,cu un aspect prafuit,plina de caini vagabonzi si aurolaci.Partea veche a orasului este o ruina!Toti cei care ajung acolo fuuuug...Daca vrei sa il pupi pe Mazare,mergi la primarie!Nu-ti mai expune ,,pupaturile'' pe forum!

Răspuns la: Pentru Crina de ieri si toti prostanacii PDL-isti
Adăugat de : Mardare, 14 mai 2012
asa si? Radu Mazare este intradevar infectat de 8 ani, iar viata ii este oricum limitata. Vai ce stire noua. O stie si Nicusor Constantinescu, insa...
ana
21 septembrie 2012
epilare

eu sunt la a doua sedinta de epilat definitiv inghinal, dar nu cu laser sau ipl, ci cu spl care cica e mai avansat din ce am citit pe net decat cele doua. am scapat de o mare parte de par inca de la prima sedinta, mi au ramas fff multe goluri de par ! am platit 185 ron pt o sedinta, am prins o oferta la un cabinet la delfinariu (constanta), LOTUSKIN se numeste, este la clinica VISA MED. Voi cat ati platit ???? si cate sedinte ati avut nevoie ??? sau cate ati facut pana acum si cum se prezinta stuful ? :P

Articole pe aceeași temă

Vineri, 09 Martie 2012
Stire din Sănătate : Cum putem să ne remodelăm corpul
Pagina a fost generata in 0.3126 secunde