Donații pentru reabilitarea secției de neonatologie Constanța

149
1
Donații pentru reabilitarea  secției de neonatologie Constanța - donatiipentrureabilitarea-1410366400.jpg

Articole recomandate

Copiii care participă la Atelierele de creație organizate de Asociația "Dăruiește Aripi" din Constanța, până pe 14 septembrie, la Maritimo Shopping Center, în cadrul Târgului "Back to School", vor putea face donații în urnele amenajate și inscripționate special pentru modernizarea secției de Terapie Intensivă Neonatală și a Departamentului de Prematuri ale Spi-talului Clinic Județean Constanța.

Urnele "Dăruiește Aripi" sunt amplasate lângă Info Desk-uri, astfel că toți copiii se vor înscrie la o tombolă, ocazie cu care vor avea șansa de a câștiga premii-surpriză puse la dispoziție de susținători ai asociației, constând în rechizite școlare.

Extragerea va avea loc duminică, 14 septembrie, ora 13.00, iar câștigătorii își pot ridica premiile de la Maritimo sau Centrul medical Focus din cadrul Spitalului Județean Constanța, potrivit unui comunicat al asociației.

În plus, expozanții vor oferi rechizite școlare și copiilor din evidența Centrului Medical de zi Focus, specializat în tratarea bolilor oncologice pediatrice. 

Comentează știrea

gratiela
15 septembrie 2014
locuri de munca

Munca de calitate (operator online) si bine platita: 300 de dolari lunar! Vedeti acest job si convingeti-va de seriozitatea noastra! Aici puteti avea viitorul asigurat! Garantat! Acum este cel mai potrivit moment sa incepeti! Cereti urgent detalii la email …[email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5887 secunde